Min kurv

Luk

Designer Outlet

 

Missionen;

Ideen til Garage cph designeroutlet havde ligget og ulmet hos ejer og stifter Katrine Leerhøj igennem flere år. Hendes mangeårige virke som agent for internationale brands gjorde det klart for hende, at der findes masser af gode fund på producenternes hylder. Varer som allerede er produceret og ikke er blevet afsat af den ene eller den anden grund.

Katrine er vokset op i 80’erne, og allerede i folkeskolen havde hun en lærer der var aktivist og miljøforkæmper. Else, som denne lærer hed, fik sat sine spor i den unge pige, og det at tænke på miljøet og klodens fremtid blev en naturlig ting for Katrine.

Men Katrine er først og fremmest modepige, og så elsker hun selv at gøre en god handel. Hun fik derfor lyst til at prøve at kombinere den bæredygtige tankegang med et æstetisk og kommercielt univers, hvor ”almindelige” mennesker får adgang til designernes lagerhylder. Hun vidste at de mærker hun gik efter ville være meget protektionistiske omkring deres brands, og at de nok ville være skeptiske for ”synligt” at sælge ud af deres tidligere kollektioner – men som tiden er gået, står det klart at flere og flere brands bruger Garage cph designeroutlet som et stolt valg, når de afsætter deres tidligere kollektioner. Modebranchen er nemlig blevet bevidste om vigtigheden af at tage bæredygtige valg – det gælder både i deres materialevalg, den måde de producerer på, men også i den måde de arbejder med deres restlagre på. Mange har nok hørt om skrækeksempler på virksomheder, der brænder deres restlagre pga overproduktion – en tendens som vi med vores designeroutlet gerne vil kæmpe imod.

Hvordan arbejder vi;

Helt lavpraktisk samarbejder vi i vores designeroutlet med brands, som vi synes kan noget helt særligt. Det er både store kommercielle brands som American Vintage, Hunkydory, Zoe Karssen og FWSS men også mere nicheprægede brands som Britt Sisseck, All at Sea, The Sophie, Wuth og Raiine. 

Vi håndplukker de styles fra deres tidligere kollektioner som vi er vilde med, og som vi synes passer godt ind i vores univers samt i tidsånden. Da varerne jo er last season, er det muligt at sælge dem igennem vores kanaler med op til 70% rabat. Og vi har derfor udsalg året rundt 24/7.

Vi har også startet samarbejde med flere design- og interiørbrands som Christina Lundsteen puder og Bkr flasker, og også her håndplukker vi udgåede varer og sælger dem på udsalg.

Ud over vores online designeroutlet, har vi også et showroom hvor du kan komme ned og handle 2 dage om ugen, samt efter aftale. Det ligger på Grønningen 5, Kbh K og er efter sigende Københavns hyggeligste butik ;-)

Fremtiden;

Vi arbejder hele tiden målrettet på at blive danskernes foretrukne ” go to” designeroutlet. Vi vil fortsat udelukkende arbejde med highend designer brands der kan noget særligt, og som bifalder vores mission om at gøre noget godt for miljøet og for pengepungen. Vi ønsker løbende at udvide vores portefølje både på mode- og på designfronten. Vi arbejder også hele tiden for at løfte barren for hvad et designeroutlet kan tilbyde – både i form af service, æstetik, udvalg og personlighed.