Min kurv

Luk

Persondatapolitik

Oversigt

  1. Hvem er ansvarlig for dine oplysninger
  2. Hvad bruger vi dine oplysninger til
  3. Hvad danner grundlag for vores behandling af oplysninger om dig
  4. Hvem deler vi vores oplysninger med
  5. Hvor længe bevare vi oplysninger om dig
  6. Hvilke rettigheder har du


1. Hvem er ansvarlig for dine oplysninger

Ansvarlig for behandlingen af dine personoplysninger:

GARAGE cph
Telefon: 27246465
Mail: info@garagecph.com

Grønningen 5
1270 København K
CVR 38696238


2. Hvad bruges dine oplysninger til

Vi behandler dine personoplysninger til følgende formål:

  • Levering af aftalte ydelser/vare/services.
  • Udsendelse af markedsføringsmateriale.
  • Individuel markedsføring, målretning af skræddersyede tilbud og ydelser til lige netop dine personlige behov og ønsker.
  • Undersøgelser, statistik og analyser til forbedring af vores produkter og services.
  • For at yde dig den optimale kundeservice.
  • I forbindelse med et eventuelt opstået retskrav.

Afgivelsen af personoplysninger kan være nødvendig i forbindelse med indgåelsen af en kontrakt om levering af produkter eller tjenester. I disse situationer vil vi ikke være i stand til, at tilbyde dig vores produkter eller tjenester medmindre du meddeler os de påkrævede oplysninger.


3. På hvilket grundlag behandler vi dine personoplysninger

Vores behandling af personoplysninger er altid baseret på et lovligt grundlag.

Vi kan behandle dine personoplysninger på følgende grundlag:

  1. Dit samtykke når vi behandler oplysninger om dig.
  2. Når du handler på vores webshop vil behandlingen være nødvendig for at opfylde den kontrakt som du er part i, eller af hensyn til gennemførelsen af foranstaltninger, der træffes på din anmodning forud for indgåelsen af en kontrakt.
  3. Behandling af informationer om dig og dine køb i forbindelse med håndteringen af kundeservice relaterede henvendelser.
  4. For at målrette vores markedsføring på sociale medier eller andre hjemmesider.
  5. Identificering af risikable transaktioner med henblik på bekæmpelse af online svindel.


4. Hvem deler vi dine oplysninger med

Vi deler oplysninger om dig med:

  1. Vores leverandører af IT-services (databehandlere).
  2. Eksterne revisorer.
  3. Facebook og Google med henblik på fremvisning af markedsføringsmateriale på deres platforme.
  4. Offentlige myndigheder, såfremt det er påkrævet i henhold til lov.
  5. Advarselsregistre der identificerer risikable transaktioner med det formål, at bekæmpe (organiseret) onlinesvindel.


5. Hvor længe opbevarer vi dine oplysninger?

Transaktionsoplysninger gemmes forsat i 5 år fra transaktionsdagen som følge af Bogføringsloven.


6. Hvilke rettigheder har du

Som kunde har du som registreret ret til at udøve følgende rettigheder:

  • Indsigt og berigtigelse af dine oplysninger.
  • Sletning efter anmodning (se nedenfor).
  • Dataportabilitet, dvs. at du efter anmodning kan få udleveret de oplysninger du selv har afgivet i et struktureret, almindeligt og maskinlæsbart format.
  • Mulighed for at trække dit samtykke tilbage. Tilbagetrækningen af dit samtykke berører ikke lovligheden af den behandling, der er baseret på samtykke inden tilbagetrækning.
  • Mulighed for at kræve begrænsning af behandlingen af personoplysninger.

Som kunde har du til enhver tid ret til, at besigtige og berigtige dine oplysninger ligesom du har mulighed for, at trække samtykket til behandlingen af personoplysninger tilbage.

Du kan til enhver tid anmode om, at få dine personoplysninger slettet. Dine oplysninger vil blive slettet på din anmodning, såfremt et af følgende kriterier gør sig gældende;

  • Du trækker dit samtykke tilbage (såfremt dit samtykke dannede grundlag for behandlingen),
  • Oplysningerne viser sig at være urigtige, eller
  • Ikke længere er nødvendige for at opfylde det formål hvortil de blev indsamlet, eller såfremt
  • Oplysningerne bliver behandlet ulovligt.